Hi Su Hu,<br><br>Do you mean the you are using osgParticle::PrecipitationEffect to render the rain and snow, or do you mean you've modified the osgparticle example?<br><br>The warnings look like graphics context setup issue, do other examples work fine?<br>
<br>Robert.<br><br><div class="gmail_quote">2009/3/27 su hu <span dir="ltr"><<a href="mailto:tttsuhu@gmail.com">tttsuhu@gmail.com</a>></span><br><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">
Hi all,<br><br>I use osgpartilce to simulate rain and snow in our scene. I used osg2.2 before and everything was right. <br><br>Now I use osg2.8. Rain or snow can not be drawn(only some points are drawn) and fps is very very low. <br>

<br>I ran osgparticle.exe and get information as attached image1(particle.jpg). After execution of my application or osgparticle.exe , whole system is very slow.  Then I open the control panel of ATI, I get a warning as attached image2(warning.jpg).<br>

<br>My graphics card is ATI X1600, OS is WinXP professional. <br><br>Thanks for your help.<br><font color="#888888"><br>Su Hu<br>
</font><br>_______________________________________________<br>
osg-users mailing list<br>
<a href="mailto:osg-users@lists.openscenegraph.org">osg-users@lists.openscenegraph.org</a><br>
<a href="http://lists.openscenegraph.org/listinfo.cgi/osg-users-openscenegraph.org" target="_blank">http://lists.openscenegraph.org/listinfo.cgi/osg-users-openscenegraph.org</a><br>
<br></blockquote></div><br>