Hi Jason,<br>   I tried other older versions under my Debian lenny. It has the same problem. Maybe some changes in osggis svn lead to this? <br>Legeo<br><br><div class="gmail_quote">2009/3/6 Jason Beverage <span dir="ltr"><<a href="mailto:jasonbeverage@gmail.com">jasonbeverage@gmail.com</a>></span><br>
<blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">Hi,<br><br>Does it work alright for you under 2.6?  I'll try to take a look at it if I get a chance.<br>
<br>Thanks!<br><br>Jason<br><br><div class="gmail_quote"><div><div></div><div class="h5">On Thu, Mar 5, 2009 at 1:21 AM, legeochen <span dir="ltr"><<a href="mailto:legeochen@gmail.com" target="_blank">legeochen@gmail.com</a>></span> wrote:<br>

</div></div><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;"><div><div></div><div class="h5">Hi all:<br>   I just recompiled my osggis with new release version 2.8 osg under my debian lenny.  When I try attribute query with Ctrl+Left mouse, I found osggis crash with “Segmentation fault”. How can I fix this?<br>

thanks.<br>
cheers!<br><br>
<br></div></div>_______________________________________________<br>
osg-users mailing list<br>
<a href="mailto:osg-users@lists.openscenegraph.org" target="_blank">osg-users@lists.openscenegraph.org</a><br>
<a href="http://lists.openscenegraph.org/listinfo.cgi/osg-users-openscenegraph.org" target="_blank">http://lists.openscenegraph.org/listinfo.cgi/osg-users-openscenegraph.org</a><br>
<br></blockquote></div><br>
<br>_______________________________________________<br>
osg-users mailing list<br>
<a href="mailto:osg-users@lists.openscenegraph.org">osg-users@lists.openscenegraph.org</a><br>
<a href="http://lists.openscenegraph.org/listinfo.cgi/osg-users-openscenegraph.org" target="_blank">http://lists.openscenegraph.org/listinfo.cgi/osg-users-openscenegraph.org</a><br>
<br></blockquote></div><br>