<div dir="ltr">oups .. forgotten<br><br>OSG svn rev 8956<br><br><br>David Callu<br><br><br><br><div class="gmail_quote">2008/9/29 David Callu <span dir="ltr"><<a href="mailto:ledocc@gmail.com">ledocc@gmail.com</a>></span><br>
<blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;"><div dir="ltr">Hi Mathieu<br><br>Same thing for me.<br><br><br>Fedora 8, kernel 2.6.26<br>gcc 4.1.3<br>
driver NVidia 173.14.12<br><br><br>David Callu<br><br><div class="gmail_quote">2008/9/29 Mathieu MARACHE <span dir="ltr"><<a href="mailto:mathieu.marache@gmail.com" target="_blank">mathieu.marache@gmail.com</a>></span><br>

<blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;"><div><div></div><div class="Wj3C7c"><div dir="ltr">Hi,<div><br></div><div>While playing with the example osgtexture1d, I wasn't able to see the changes from object linear to eye linear mode. I've run the example both on linux and windows with latest svn version. I would have expected to see bands of colours linked to the object in OBJECT_LINEAR and eye linked bands of colours in EYE_LINEAR mode. But it seems to me that only the OBJECT_LINEAR mode is working...</div>


<div><br></div>
<div>Could someone please test it and see if the dumptruck changes it's texture every other second to eliminate a possible driver issue ?</div><div><br></div><div>Thanks in advance</div><div><br></div><div>--</div><div>


Mathieu<br>
</div></div>
<br></div></div>_______________________________________________<br>
osg-users mailing list<br>
<a href="mailto:osg-users@lists.openscenegraph.org" target="_blank">osg-users@lists.openscenegraph.org</a><br>
<a href="http://lists.openscenegraph.org/listinfo.cgi/osg-users-openscenegraph.org" target="_blank">http://lists.openscenegraph.org/listinfo.cgi/osg-users-openscenegraph.org</a><br>
<br></blockquote></div><br></div>
</blockquote></div><br></div>