<div dir="ltr"><div>Hi Scott,</div>
<div> </div>
<div>I'm currently having the same problem as you, i'm using last developper release OSG <a href="http://2.7.1.">2.7.1.</a></div>
<div>When I open an .osg file in the second view everything is ok, but when I load an .ive file, the texture is missing in the second view.<br></div>
<div>Please let us hear if you've found the trick.<br></div>
<div class="gmail_quote">2008/8/3 Robert Osfield <span dir="ltr"><<a href="mailto:robert.osfield@gmail.com">robert.osfield@gmail.com</a>></span><br>
<blockquote style="PADDING-LEFT: 1ex; MARGIN: 0px 0px 0px 0.8ex; BORDER-LEFT: #ccc 1px solid" class="gmail_quote">Hi Scott,<br><br>The most likely cause of this type of problem is contextID's for each<br>graphics context are not being managed appropriately or contextID's<br>
are being reused inappropriately.  I can't say for sure though as I<br>don't have your code in front of me.<br><br>Since 2.4 we have done some work on this area, so the problem might<br>already be fixed for you so could you please move to the 2.6.0-rc1 or<br>
2.6 branch in SVN and then let us know if the problem still occurs.<br><font color="#888888"><br>Robert.<br></font>
<div class="Ih2E3d"><br>On Mon, Jul 28, 2008 at 3:12 PM, Scott Angster <<a href="mailto:Scott.R.Angster@nasa.gov">Scott.R.Angster@nasa.gov</a>> wrote:<br></div>
<div>
<div></div>
<div class="Wj3C7c">> Hello-<br>><br>> We are seeing an interesting problem that we can not track down.<br>> Several previous postings have been similar but not quite what we are<br>> seeing.  We are hoping someone can point us in a possible direction to<br>
> find a solution.<br>><br>> We have an OSG/QT application using multiple windows with views into the<br>> same scene graph.  We use multiple instances of the Viewer to do this.<br>> We are seeing issues in the second/third/etc window for models loaded in<br>
> containing textures.  The textures do not load and we get "Warning:<br>> detected OpenGL error 'invalid enumerant' after applying attribute<br>> Texture2D" when the second window is opened.<br>
><br>> However if we create an object at runtime, say a sphere, and apply a<br>> texture to it, the second/third/etc window do not have problems with it.<br>> If we save out the node we created to an IVE file and reload it, the<br>
> problem is there.<br>><br>> I have tried to duplicate this problem using the osgviewer QT example<br>> such that I have a simpler code base to work with, and I can't.  I have<br>> made this example more complex, adding features to it to replicate our<br>
> code (HUD, textured background, our update loop for updating dynamic<br>> transform nodes and camera positioning, our state settings, thread<br>> settings, etc).<br>><br>> We seem to have an issue with PagedLOD too in our application for the<br>
> second/third windows.  I hope this issue is related so if we focus on<br>> the texture problem, maybe the other will be solved.<br>><br>> We are using OSG 2.4 and currently QT 3.3 (hope to be moving to 4.X<br>
> soon).  We are seeing this on both our Linux and Windows machines.<br>><br>> Thanks for any suggestions or insight into this.<br>><br>> Scott<br>><br>><br>><br>><br>><br>> _______________________________________________<br>
> osg-users mailing list<br>> <a href="mailto:osg-users@lists.openscenegraph.org">osg-users@lists.openscenegraph.org</a><br>> <a href="http://lists.openscenegraph.org/listinfo.cgi/osg-users-openscenegraph.org" target="_blank">http://lists.openscenegraph.org/listinfo.cgi/osg-users-openscenegraph.org</a><br>
><br>_______________________________________________<br>osg-users mailing list<br><a href="mailto:osg-users@lists.openscenegraph.org">osg-users@lists.openscenegraph.org</a><br><a href="http://lists.openscenegraph.org/listinfo.cgi/osg-users-openscenegraph.org" target="_blank">http://lists.openscenegraph.org/listinfo.cgi/osg-users-openscenegraph.org</a><br>
</div></div></blockquote></div><br><br clear="all"><br>-- <br>Alexandre AMALRIC Ingénieur R&D<br>===================================<br>PIXXIM S.A. 73E, rue Perrin-Solliers 13006 Marseille<br><a href="http://www.pixxim.fr">http://www.pixxim.fr</a> <br>
</div>