<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<HTML><HEAD>
<META http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=iso-8859-1">
<META content="MSHTML 6.00.6000.16674" name=GENERATOR>
<STYLE></STYLE>
</HEAD>
<BODY bgColor=#000000>
<DIV><FONT face=Arial color=#000000 size=2></FONT> </DIV>
<DIV><FONT face=Arial color=#000000 size=2>Thanks for this info... I checked the 
projects by hand and sure enough all the optimization settings were 
incorrect.  I simply fixed them and viola back in business!!</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT> </DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT> </DIV>
<DIV>James Killian</DIV>
<BLOCKQUOTE 
style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT: 5px; BORDER-LEFT: #000000 2px solid; MARGIN-RIGHT: 0px">
  <DIV style="FONT: 10pt arial">----- Original Message ----- </DIV>
  <DIV 
  style="BACKGROUND: #e4e4e4; FONT: 10pt arial; font-color: black"><B>From:</B> 
  <A title=pmartz@skew-matrix.com href="mailto:pmartz@skew-matrix.com">Paul 
  Martz</A> </DIV>
  <DIV style="FONT: 10pt arial"><B>To:</B> <A 
  title=osg-users@lists.openscenegraph.org 
  href="mailto:osg-users@lists.openscenegraph.org">'OpenSceneGraph Users'</A> 
  </DIV>
  <DIV style="FONT: 10pt arial"><B>Sent:</B> Tuesday, July 01, 2008 4:45 
PM</DIV>
  <DIV style="FONT: 10pt arial"><B>Subject:</B> Re: [osg-users] Performance hit 
  caused by porting from VS 7.1 to VS9</DIV>
  <DIV><BR></DIV>
  <DIV dir=ltr align=left><SPAN class=921524121-01072008><FONT face=Arial 
  size=2>Do you get the same behavior if you generate fresh VS9 project files 
  with cmake, instead of generating VS7.1 files and converting them? I'm not 
  sure this will have any effect, but it seems like it might be worth a 
  shot...</FONT></SPAN></DIV>
  <DIV dir=ltr align=left><SPAN class=921524121-01072008><FONT face=Arial 
  size=2>   -Paul</FONT></SPAN></DIV>
  <DIV dir=ltr align=left><SPAN class=921524121-01072008></SPAN> </DIV><BR>
  <BLOCKQUOTE dir=ltr 
  style="PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT: 5px; BORDER-LEFT: #000000 2px solid; MARGIN-RIGHT: 0px">
    <DIV class=OutlookMessageHeader lang=en-us dir=ltr align=left>
    <HR tabIndex=-1>
    <FONT face=Tahoma size=2><B>From:</B> <A 
    href="mailto:osg-users-bounces@lists.openscenegraph.org">osg-users-bounces@lists.openscenegraph.org</A> 
    [mailto:osg-users-bounces@lists.openscenegraph.org] <B>On Behalf Of </B>Rick 
    Pingry<BR><B>Sent:</B> Tuesday, July 01, 2008 3:14 PM<BR><B>To:</B> 
    OpenSceneGraph Users<BR><B>Subject:</B> [osg-users] Performance hit caused 
    by porting from VS 7.1 to VS 9<BR></FONT><BR></DIV>
    <DIV></DIV>
    <DIV>Hello All,<BR> <BR>We have succesfully ported from OSG 1.2 to the 
    newest SVN version (well, almost newest, I think we are on 8512 at the 
    moment).  Thanks again for all the fantastic forum 
    support.<BR> <BR>We have been using VS 7.1 for all of our work so far, 
    but since we were missing a well build freetype library, I figured it was 
    time to make the jump there as well.  I downloaded VS 9 express and ran 
    CMake to build OSG.  All built just fine.  The converter in VS 9 
    converted all of the projects without fuss, and I was able to get it all 
    compiling and running pretty easily.  Unfortunately, I am seeing this 
    30% drop in framerate :(.  I was seeing about 28-30 fps (yes, I know, I 
    have some scene optimizing to do) with the VS 7.1 build, which dropped to 
    20-21 fps using VS 9 express.<BR> <BR>Has anyone seen anything like 
    that before?  Am I missing some setting somewhere?  Perhaps the 
    converter in VS 9 does not like me?<BR></DIV>
    <DIV>Any ideas?</DIV>
    <P>-- Thanks<BR>>> Rick<BR>Check us out at <A 
    href="http://fringe-online.com/">http://fringe-online.com/</A></P></BLOCKQUOTE>
  <P>
  <HR>

  <P></P>_______________________________________________<BR>osg-users mailing 
  list<BR>osg-users@lists.openscenegraph.org<BR>http://lists.openscenegraphorg/listinfo.cgi/osg-users-openscenegraph.org<BR></BLOCKQUOTE></BODY></HTML>