<div>Yes, the only ones I converted were my own projects.  I used a fresh CMake configuration with everything OSG.  It might be that only my own projects are slower.</div>
<div> </div>
<div>-- Rick<br><br></div>
<div class="gmail_quote">On Tue, Jul 1, 2008 at 5:45 PM, Paul Martz <<a href="mailto:pmartz@skew-matrix.com">pmartz@skew-matrix.com</a>> wrote:<br>
<blockquote class="gmail_quote" style="PADDING-LEFT: 1ex; MARGIN: 0px 0px 0px 0.8ex; BORDER-LEFT: #ccc 1px solid">
<div>
<div dir="ltr" align="left"><span><font face="Arial" size="2">Do you get the same behavior if you generate fresh VS9 project files with cmake, instead of generating VS7.1 files and converting them? I'm not sure this will have any effect, but it seems like it might be worth a shot...</font></span></div>

<div dir="ltr" align="left"><span><font face="Arial" size="2">   -Paul</font></span></div>
<div dir="ltr" align="left"><span></span> </div><br>
<blockquote dir="ltr" style="PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT: 5px; BORDER-LEFT: #000000 2px solid; MARGIN-RIGHT: 0px">
<div lang="en-us" dir="ltr" align="left">
<hr>
<font face="Tahoma" size="2"><b>From:</b> <a href="mailto:osg-users-bounces@lists.openscenegraph.org" target="_blank">osg-users-bounces@lists.openscenegraph.org</a> [mailto:<a href="mailto:osg-users-bounces@lists.openscenegraph.org" target="_blank">osg-users-bounces@lists.openscenegraph.org</a>] <b>On Behalf Of </b>Rick Pingry<br>
<b>Sent:</b> Tuesday, July 01, 2008 3:14 PM<br><b>To:</b> OpenSceneGraph Users<br><b>Subject:</b> [osg-users] Performance hit caused by porting from VS 7.1 to VS 9<br></font><br></div>
<div>
<div></div>
<div class="Wj3C7c">
<div></div>
<div>Hello All,<br> <br>We have succesfully ported from OSG 1.2 to the newest SVN version (well, almost newest, I think we are on 8512 at the moment).  Thanks again for all the fantastic forum support.<br> <br>We have been using VS 7.1 for all of our work so far, but since we were missing a well build freetype library, I figured it was time to make the jump there as well.  I downloaded VS 9 express and ran CMake to build OSG.  All built just fine.  The converter in VS 9 converted all of the projects without fuss, and I was able to get it all compiling and running pretty easily.  Unfortunately, I am seeing this 30% drop in framerate :(.  I was seeing about 28-30 fps (yes, I know, I have some scene optimizing to do) with the VS 7.1 build, which dropped to 20-21 fps using VS 9 express.<br>
 <br>Has anyone seen anything like that before?  Am I missing some setting somewhere?  Perhaps the converter in VS 9 does not like me?<br></div>
<div>Any ideas?</div>
<p>-- Thanks<br>>> Rick<br>Check us out at <a href="http://fringe-online.com/" target="_blank">http://fringe-online.com/</a></p></div></div></blockquote></div><br>_______________________________________________<br>
osg-users mailing list<br><a href="mailto:osg-users@lists.openscenegraph.org">osg-users@lists.openscenegraph.org</a><br><a href="http://lists.openscenegraph.org/listinfo.cgi/osg-users-openscenegraph.org" target="_blank">http://lists.openscenegraph.org/listinfo.cgi/osg-users-openscenegraph.org</a><br>
<br></blockquote></div><br><br clear="all"><br>-- <br>>> Rick<br>Check us out at <a href="http://fringe-online.com/">http://fringe-online.com/</a>