[osg-users] CompositeViewer context cleanup and missing textures

Robert Osfield robert.osfield at gmail.com
Tue Nov 24 03:40:52 PST 2009


Hi J.P,

The typical problem is that the scene graph has been set up to unref
texture images after apply so when it comes to reloading the texture
images there aren't the to download.

Robert.

On Tue, Nov 24, 2009 at 9:17 AM, J.P. Delport <jpdelport at csir.co.za> wrote:
> Hi all,
>
> I've run into the classic "missing textures" problem when stopping and
> restarting a compositeviewer multiple times in the same app. From previous
> threads on this problem it seems to be context cleanup/GL object cleanup
> that does not get done properly, but I'm just using the normal
> CompositeViewer and not messing with contexts/windows/sceneviews myself, so
> I thought the cleanup would be handled correctly.
>
> Attached a very slightly modified compositeviewer example. All it does is
> create/destruct the compositeviewer 5 times. When the viewer is created for
> the second time, all my textures are gone (just run without any arguments).
>
> Can anyone confirm the missing textures? Any hints as to what else needs to
> be done to make sure everything is cleared/flushed correctly?
>
> thanks
> jp
>
> --
> This message is subject to the CSIR's copyright terms and conditions, e-mail
> legal notice, and implemented Open Document Format (ODF) standard. The full
> disclaimer details can be found at http://www.csir.co.za/disclaimer.html.
>
> This message has been scanned for viruses and dangerous content by
> MailScanner, and is believed to be clean.  MailScanner thanks Transtec
> Computers for their support.
>
>
> _______________________________________________
> osg-users mailing list
> osg-users at lists.openscenegraph.org
> http://lists.openscenegraph.org/listinfo.cgi/osg-users-openscenegraph.org
>
>


More information about the osg-users mailing list