[osg-users] [osgOcean] 3D model material display error!

Kim Bale kcbale at googlemail.com
Thu Nov 19 06:38:08 PST 2009


There's no attachment at all now :(

K.


2009/11/19 Tian Ma <tianxiao888 at foxmail.com>:
> Hi Kim,
>
> I have amended the attachment problem. Can you see the picture clearly now?
>
> Cheers,
> MT
>
>
> Kim Bale wrote:
>> Hi Tian,
>>
>> I can't really see what's wrong from the attached picture, it kind of
>> looks like a dirty blue splodge...
>>
>> K.
>>
>>
>> 2009/11/19 Tian Ma <>:
>>
>> > Hi Kim,
>> >
>> > When add my own island model to the oceanscene and of cource nodemask and shaders have been set to the model, I found that the reflection of the model on the ocean surface is not complete.
>> >
>> > Will you please tell me what caused this problem? And coule the problem be solved?
>> >
>> > Thank you!
>> >
>> > Cheers,
>> > Tian[/img]
>> >
>> > ------------------
>> > Read this topic online here:
>> > http://forum.openscenegraph.org/viewtopic.php?p=19879#19879
>> >
>> >
>> >
>> >
>> > _______________________________________________
>> > osg-users mailing list
>> >
>> > http://lists.openscenegraph.org/listinfo.cgi/osg-users-openscenegraph.org
>> >
>> >
>> >
>> _______________________________________________
>> osg-users mailing list
>>
>> http://lists.openscenegraph.org/listinfo.cgi/osg-users-openscenegraph.org
>>
>>  ------------------
>> Post generated by Mail2Forum
>
>
> ------------------
> Read this topic online here:
> http://forum.openscenegraph.org/viewtopic.php?p=19896#19896
>
>
>
>
>
> _______________________________________________
> osg-users mailing list
> osg-users at lists.openscenegraph.org
> http://lists.openscenegraph.org/listinfo.cgi/osg-users-openscenegraph.org
>


More information about the osg-users mailing list