[osg-users] Warning: Could not find plugin to read objects from file "*.jpg"

Mourad Boufarguine mourad.boufarguine at gmail.com
Thu Nov 19 01:07:03 PST 2009


Hi James,

It is most probably a side-by-side problem. If you are using the precompiled
binairies provided here
http://www.openscenegraph.org/projects/osg/wiki/Downloads/Dependencies ,
make sure you have installed SP1 for VS2005. These binairies are compiled
using VS 2005 SP1. To be sure, you can use the dependency walker (
http://www.dependencywalker.com/) to check the side-by-side configuration of
osgdb_jpeg.dll.

Mourad


On Wed, Nov 18, 2009 at 11:56 PM, James Adkison ARA/CFD <jadkison at ara.com>wrote:

>  This is my first time building OSG and everything went well in Linux but
> I am having a problem in Windows.
>
>
>
> Building: OSG 2.8.2
>
> OS: Windows XP
>
> Compiler: Visual Studio 2005 Professional
>
>
>
> The build seems to go through okay and I do have the osgdb_jpeg.dll in the
> plugins directory but I still get the warning when loading a JPEG texture.
> I also built the osgd_png.dll and those textures are loading without any
> problems.
>
>
>
> Any help pointing me in the right direction is appreciated.
>
>
>
> Thanks,
>
> James
>
> _______________________________________________
> osg-users mailing list
> osg-users at lists.openscenegraph.org
> http://lists.openscenegraph.org/listinfo.cgi/osg-users-openscenegraph.org
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.openscenegraph.org/pipermail/osg-users-openscenegraph.org/attachments/20091119/eef09506/attachment.htm>


More information about the osg-users mailing list