[osg-users] OverlayNode : Proble setting render target implementation

Jason Beverage jasonbeverage at gmail.com
Thu Sep 11 12:10:59 PDT 2008


Hi Ravi,

I submitted a fix for this but it didn't make it into the 2.6 release.
Moving to the trunk should fix the problem.  I also don't think this made it
into the 2.6 maintainence branch either, perhaps it should?

Thanks!

Jason

On Thu, Sep 11, 2008 at 2:19 PM, Rahul Jain <rahulj at vizexperts.com> wrote:

>
> Hi All,
> I am trying to set Render target implementation  using function
> setRenderTargetImplementation() in my application but it is not changing,
> When i looked in to the code I found out that the init() function is called
> in constructor, which in turn calls function getOverlayData(); for the first
> time, where default _renderTargetImpl(FBO) is set.
>           Now if i call the function "setRenderTargetImplementation()" for
> changing render target implementation, it again calls getOverlayData(0),
> function returns without doing anything as OverlayData is already created
> for "cv = 0".
> I am using OSG 2.6. Am i missing something or this might be a bug.
> Best regards,
> Rahul
>
> --
> Rahul Jain,
> Member of Technical Staff,
> Visualization Experts Limited.
> www.vizexperts.com
> +91-98109-83697 (M)
> _______________________________________________
> osg-users mailing list
> osg-users at lists.openscenegraph.org
> http://lists.openscenegraph.org/listinfo.cgi/osg-users-openscenegraph.org
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.openscenegraph.org/pipermail/osg-users-openscenegraph.org/attachments/20080911/8d6e3818/attachment-0003.htm>


More information about the osg-users mailing list