[osg-users] osgEphemeris

Gordon Tomlinson gordon at gordon-tomlinson.com
Tue Sep 9 05:46:44 PDT 2008


Adrian your question is just way to ambiguous to answer with any clarity or
hope of really helping  it provides zero information on how you are
attempting use the ephemeris code, what version of OSG, etc,  You need to
supply more information.

 

First guess would be your using the code incorrectly or your data paths are
in correct

 

Have you turned the debug notification of OSG up to see if any warning ,
errors are being generated to give you a clue as to what you have done
wrong, have you compiled and run the examples provided with the module?

 

__________________________________________________________
Gordon Tomlinson 

gordon at GordonTomlinson.com
IM: gordon3dBrit at 3dscenegraph.com
www.vis-sim.com <http://www.vis-sim.com/>  www.gordontomlinson.com
<http://www.gordontomlinson.com/>  

__________________________________________________________

 

From: osg-users-bounces at lists.openscenegraph.org
[mailto:osg-users-bounces at lists.openscenegraph.org] On Behalf Of Adrian Egli
OpenSceneGraph (3D)
Sent: Tuesday, September 09, 2008 8:29 AM
To: OpenSceneGraph Users
Subject: [osg-users] osgEphemeris

 

Hi just come back to the good old osgEphemeris, i can not see any sky
texture, what is wrong. do someone know the bug. 

adrian 

-- 
********************************************
Adrian Egli

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.openscenegraph.org/pipermail/osg-users-openscenegraph.org/attachments/20080909/e93de07a/attachment-0003.htm>


More information about the osg-users mailing list