[osg-users] FrameBufferObject problems on OSG 2.9.11

Sergey Polischuk pol-ss at yandex.ru
Wed Apr 20 08:37:15 PDT 2011


Hi, Robert

With svn/trunk all works like a charm. Great to see improvements :)

Cheers,
Sergey.

20.04.2011, 18:26, "Robert Osfield" <robert.osfield at gmail.com>:
> Hi Sergey,
>
> 2011/4/20 Sergey Polischuk <pol-ss at yandex.ru>;:
>
>>  I'm just curious, if this fix will resolve problems with freeing unused gl texture objects (f.e. if you call dirtyTextureObject on texture attached to camera and resize texture after that texture will create new gl texture object, but old is still valid, and it not released on its own with or with Texture::flushAllDeletedTextureObjects(...) call, at least on 2.9.9)?
>
> I cannot comment either way as I don't know enough about your specific
> usage case.  svn/trunk has a number of fixes of GL object management
> that have been made since 2.9.9, the fix I have just checked in
> doesn't specically address issues with texture objects, but others
> did.
>
> Best I can recommend is try svn/trunk and see if it helps, if it
> doesn't put together a small example that reproduces the problem so
> that others can look at reproducing the problem.  Most problems of
> this nature can only be resolved by having a test cases that fails,
> Paul's modified of osgrender was a good example of how to go about
> this.
>
> Robert.
> _______________________________________________
> osg-users mailing list
> osg-users at lists.openscenegraph.org
> http://lists.openscenegraph.org/listinfo.cgi/osg-users-openscenegraph.org



More information about the osg-users mailing list