[osg-users] Problems osgEarth with google servers

Jason Beverage jasonbeverage at gmail.com
Tue Mar 31 06:20:54 PDT 2009


I'm using osgviewer to do the tests as well.  I'm not sure what the issue
would be.  Did the google example work on your machine in the past?

Jason

2009/3/31 Adaya Lorenzo <adayalorenzoleon at gmail.com>

> Thanks again.Yes. My version is the last one. I am very sure. Are you sure
> that is it working with osgviewer, or inside of an application??
>
>
> 2009/3/31 Jason Beverage <jasonbeverage at gmail.com>
>
>> Hi Adaya,
>>
>> Make sure you have the latest version of osgEarth and the example files,
>> it is working fine for me over here.
>>
>> Also, for osgearth related questions, could you please use the osgEarth
>> forums at:  http://n2.nabble.com/osgEarth-f2174485.html
>>
>> It helps us to keep track of osgearth questions to have them all in one
>> place.
>>
>> Thanks!
>>
>>
>> Jason
>>
>> 2009/3/31 Adaya Lorenzo <adayalorenzoleon at gmail.com>
>>
>>> Ok. But my problem is not that. I only want to use Google plugin but I
>>> can not. Do you know why? I am using the tests which are including in the
>>> osgEarth files. Also, I am using osgviewer with google_maps.earth, like
>>> "osgviewer.exe google_maps.earth"
>>>
>>> The url is ok because I can see images when I put the url in the browser,
>>> so the version is right. Another idea?
>>> Thanks for answer.
>>>
>>>
>>>
>>> 2009/3/31 Jason Beverage <jasonbeverage at gmail.com>
>>>
>>> Hi Adaya,
>>>>
>>>> Sometimes the google servers change their version numbers so the URL's
>>>> will change.  Remember, the Google plugin is just for educational purposes
>>>> only and is not meant for production use.
>>>>
>>>> Jason
>>>>
>>>> 2009/3/31 Adaya Lorenzo <adayalorenzoleon at gmail.com>
>>>>
>>>>>  Hi! I am using osgEarth with OSG2.8v and I have problems with google's
>>>>> tests.The  I don´t have problem with any other tests.
>>>>> The error is:
>>>>> Couldn't get tile for 0_0_0
>>>>> osgviewer.exe: No data loaded
>>>>>
>>>>> Does anybody know why or something about a solution?
>>>>>
>>>>> Thanks.
>>>>>
>>>>> --
>>>>> Adaya Lorenzo Leon
>>>>>
>>>>> _______________________________________________
>>>>> osg-users mailing list
>>>>> osg-users at lists.openscenegraph.org
>>>>>
>>>>> http://lists.openscenegraph.org/listinfo.cgi/osg-users-openscenegraph.org
>>>>>
>>>>>
>>>>
>>>> _______________________________________________
>>>> osg-users mailing list
>>>> osg-users at lists.openscenegraph.org
>>>>
>>>> http://lists.openscenegraph.org/listinfo.cgi/osg-users-openscenegraph.org
>>>>
>>>>
>>>
>>>
>>> --
>>> Adaya Lorenzo Leon
>>>
>>> _______________________________________________
>>> osg-users mailing list
>>> osg-users at lists.openscenegraph.org
>>> http://lists.openscenegraph.org/listinfo.cgi/osg-users-openscenegraph.org
>>>
>>>
>>
>> _______________________________________________
>> osg-users mailing list
>> osg-users at lists.openscenegraph.org
>> http://lists.openscenegraph.org/listinfo.cgi/osg-users-openscenegraph.org
>>
>>
>
>
> --
> Adaya Lorenzo Leon
>
> _______________________________________________
> osg-users mailing list
> osg-users at lists.openscenegraph.org
> http://lists.openscenegraph.org/listinfo.cgi/osg-users-openscenegraph.org
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.openscenegraph.org/pipermail/osg-users-openscenegraph.org/attachments/20090331/292fa7e4/attachment-0003.htm>


More information about the osg-users mailing list