[osg-users] osgshadow not functional

Robert Osfield robert.osfield at gmail.com
Sun Mar 29 02:56:40 PDT 2009


HI Sajjad,

Try updating your OpenGL drivers.  If this doesn't work hassle ATI for
developing drivers.

Robert.

2009/3/28 ami guru <dosto.walla at gmail.com>

> Hello forum,
>
>
> osgshadow is giving the following error:
>
>
> *********************************
> Warning: detected OpenGL error 'invalid operation' after RenderBin::draw(,)
> Warning: detected OpenGL error 'invalid operation' after RenderBin::draw(,)
> Warning: detected OpenGL error 'invalid operation' after RenderBin::draw(,)
> Warning: detected OpenGL error 'invalid operation' after RenderBin::draw(,)
> Warning: detected OpenGL error 'invalid operation' after RenderBin::draw(,)
> Warning: detected OpenGL error 'invalid operation' after RenderBin::draw(,)
> Warning: detected OpenGL error 'invalid operation' after RenderBin::draw(,)
>
>
> ********************************
>
>
> I am running on ubuntu with ATI X1600 that supports OpenGL 2.1.
>
>
> What are things i have to look into to  get that working?
>
>
> Regards
> Sajjad
>
> _______________________________________________
> osg-users mailing list
> osg-users at lists.openscenegraph.org
> http://lists.openscenegraph.org/listinfo.cgi/osg-users-openscenegraph.org
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.openscenegraph.org/pipermail/osg-users-openscenegraph.org/attachments/20090329/c641e87d/attachment-0003.htm>


More information about the osg-users mailing list