[osg-users] discontinuity in texture in VPB...

christophe loustaunau christophe.loustaunau at gmail.com
Thu Mar 26 14:10:42 PDT 2009


I have test with svn/trunk version and everything woks fin.

Thanks.

2009/3/24 Robert Osfield <robert.osfield at gmail.com>

> Hi All,
>
> I've been looking into the problems reported by Shayne right at the start
> of this thread, and with a little help from Christophe's patch have
> pinpointed the problem and resolved it by re-ordering the reprojection and
> destination graph building to avoid the reproject from invalidating the
> internal quad map that vpb::DataSet maintains internally.  This re-ordering
> solves the bug without having to do an costly (in time) patching of the
> quadMap and is more straight forward code was so will be easier to maintain
> thatn Christophe's patch too.
>
> In testing I also found that the svn/trunk version of GDAL's
> multi-threading warp operation was generating black output images, so I've
> made use of the single threaded version the default which fixes the black
> texture problem.
>
> Could users who've seen this problem with VPB database check out the
> svn/trunk version of VPB and see how you get on.
>
> Cheers,
> Robert
>
> _______________________________________________
> osg-users mailing list
> osg-users at lists.openscenegraph.org
> http://lists.openscenegraph.org/listinfo.cgi/osg-users-openscenegraph.org
>
>


-- 
Christophe Loustaunau.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.openscenegraph.org/pipermail/osg-users-openscenegraph.org/attachments/20090326/36eadfb8/attachment-0003.htm>


More information about the osg-users mailing list