[osg-users] [build] osgdb_freetype build problem on Mac OS/X 10.5.6

Robert Osfield robert.osfield at gmail.com
Wed Mar 18 01:56:52 PDT 2009


Hi John,

I'm afraid it's kinda difficult for me to help debug this remotely.
Changing the new of our FindFreeType.cmake so it's more distinct i.e.
something like FindOurFreeType.cmake might be sensible, or perhaps just
removing our local one completely so you can then rely upon the one in
Cmake.

Another thing to try would be adding the MESSAGE(..) macro into our
FindFreeType.cmake to track which variables are being set to what and which
script branches are being taken.  This might provide some clues to why
FREETYPE_INCLUDE_DIRS is not being defined.  Another change would be the
freetype plugins CMakeList.txt so that it uses the individual include
directories rather than FREETYPE_INCLUDE_DIRS.

Robert.

On Tue, Mar 17, 2009 at 6:27 PM, john casu <osgforum at tevs.eu> wrote:

> the workaround of setting FREETYPE_FOUND to NO works, so CMake is
> definitely picking the local version of FindFreeType.cmake
>
> ------------------
> Read this topic online here:
> http://forum.openscenegraph.org/viewtopic.php?p=8645#8645
>
>
>
>
>
> _______________________________________________
> osg-users mailing list
> osg-users at lists.openscenegraph.org
> http://lists.openscenegraph.org/listinfo.cgi/osg-users-openscenegraph.org
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.openscenegraph.org/pipermail/osg-users-openscenegraph.org/attachments/20090318/f83e09cc/attachment-0003.htm>


More information about the osg-users mailing list