[osg-users] OSG trunk crash when use osgdb_osgparticle plugin

David Callu ledocc at gmail.com
Fri Mar 13 07:38:24 PDT 2009


Hi J-S

Thanks for report
I will try some old SVN version and test again.

Cheer
David

2009/3/13 Jean-Sébastien Guay <jean-sebastien.guay at cm-labs.com>

> Hi David,
>
>  This bug seem to be really tricky so if anyone could test this commande
>> line
>> # osgviewer cessnafire.osg
>> and report the result and the OSG version / platform, this could be a nice
>> help for track this bug.
>>
>
> Using OSG SVN (as of midnight Eastern time), Windows Vista 32-bit,
> cessnafire.osg runs ok.
>
> I wonder if Robert's fix for the possible divide by zero has something to
> do with this? I don't know when that was checked in, but perhaps my OSG was
> compiled before it went in. Then again, perhaps it has nothing to do with
> your crash.
>
> J-S
> --
> ______________________________________________________
> Jean-Sebastien Guay    jean-sebastien.guay at cm-labs.com
>                               http://www.cm-labs.com/
>                        http://whitestar02.webhop.org/
> _______________________________________________
> osg-users mailing list
> osg-users at lists.openscenegraph.org
> http://lists.openscenegraph.org/listinfo.cgi/osg-users-openscenegraph.org
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.openscenegraph.org/pipermail/osg-users-openscenegraph.org/attachments/20090313/2d1a1282/attachment-0003.htm>


More information about the osg-users mailing list