[osg-users] help me!

monkeymonkey monkey1976618 at hotmail.com
Thu Jul 24 22:00:08 PDT 2008


hi!Thank you for your answer!
I try it as you say,
but not right also,i think because Texture Coord output of osgExp is not right,they are between 0 and 1,it should be 0 to 3.
i change it , it is OK!, so it is the really reason.
I must change osgExp scource code,and recompile it? how to do it?



> From: aluaces at udc.es> To: osg-users at lists.openscenegraph.org> Date: Wed, 23 Jul 2008 09:57:33 +0200> Subject: Re: [osg-users] help me!> > Hi,> > El Miércoles 23 Julio 2008ES 08:48:19 monkeymonkey escribió:> > hi!> >  > > i use Texture UV repeat 3.0 in 3dsMax8,but when i output it to ive,then use> > osgViewer to look,texture is not right. > > it seem that repeat is not work! why?> >  > > osgExp is not surport Texture UV repeat? how to make it?> > Convert your .ive to .osg with osgconv, then look for the "wrap" parameter in > the file like> > wrap_s,t,... REPEAT> > If there is something other word than REPEAT, change it.> > Alberto> _______________________________________________> osg-users mailing list> osg-users at lists.openscenegraph.org> http://lists.openscenegraph.org/listinfo.cgi/osg-users-openscenegraph.org
_________________________________________________________________
MSN史诗巨片横空出世,精彩抢先看!
http://im.msn.cn/
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.openscenegraph.org/pipermail/osg-users-openscenegraph.org/attachments/20080725/dfb90cf9/attachment-0003.htm>


More information about the osg-users mailing list