[osg-users] Plugin Problem, osgDB doesn't find plugins

Gordon Tomlinson gordon.tomlinson at sensor.com
Fri Jul 18 09:09:34 PDT 2008


Do you have the location of the missing Dll's in your path ? The location
needs to be... 

Or place all the DLL's in the same directory as your applications exe..

See my posts on my forums about Dll search orders under windows
http://www.vis-sim.com/3dsceneBB/viewtopic.php?t=14


-----Original Message-----
From: osg-users-bounces at lists.openscenegraph.org
[mailto:osg-users-bounces at lists.openscenegraph.org] On Behalf Of Ariasgore
Sent: Friday, July 18, 2008 11:24 AM
To: OpenSceneGraph Users
Subject: [osg-users] Plugin Problem, osgDB doesn't find plugins

Hello,

I am using VS2008 and OSG 2.5.2, compiled from source (included plugins) now
I am trying to load a simple image with some code:
osgDB::readImageFile("test.jpg");
osgDB::readImageFile("test.png");
osgDB::readImageFile("test.tga");

None of those work, I always get the message "Warning: Could not find plugin
to read objects from file "test.jpg"."
I copied the whole osgPlugins-2.5.2  folder content to my bin output folder
directly into it and into a subfolder for testing. No effect.
So I basically have the osgdb_jpegd.dll and have no idea if I am missing
something.
I found no info about any further linking in my projects of those plugins
since osgDB should do this automatically.

What am I missing?

Thanks 

_______________________________________________
osg-users mailing list
osg-users at lists.openscenegraph.org
http://lists.openscenegraph.org/listinfo.cgi/osg-users-openscenegraph.org





More information about the osg-users mailing list