[osg-users] osgsimulation

Xinyu Zhang xycindy at yahoo.com
Sun Jul 13 03:58:06 PDT 2008


Robert, 

Here is the message from gdb. 

Xinyu

(gdb) run --SingleThreaded
Starting program: c:\OpenSceneGraph-2.2.0\bin/osgsimulation.exe --SingleThreaded
[New thread 163316.0x27ff4]
GraphicsContext::setWindowingSystemInterface() 0x3db118 Graph0x1029dac0

Program received signal SIGTRAP, Trace/breakpoint trap.
0x7c901231 in ?? ()
(gdb) warning: Can not parse XML library list; XML support was disabled at compile time
warning: HEAP[osgsimulation.exe]: 
warning: Invalid Address specified to RtlFreeHeap( 003D0000, 10288430 )

where
#0  0x7c901231 in ?? ()
#1  0x7c96c943 in ?? ()
#2  0x0022ef74 in ?? ()
#3  0x7c96cd80 in ?? ()
#4  0x10288428 in ?? ()
#5  0x003d0000 in ?? ()
#6  0x10288430 in ?? ()
#7  0x0022efe8 in ?? ()
#8  0x7c96df66 in ?? ()
#9  0x003d0000 in ?? ()
#10 0x10288428 in ?? ()
#11 0x7c96e11c in ?? ()
#12 0x003d0000 in ?? ()
#13 0x10288430 in ?? ()
#14 0x40000060 in ?? ()
#15 0x00000000 in ?? ()
(gdb) stop



----- Original Message ----
From: Robert Osfield <robert.osfield at gmail.com>
To: OpenSceneGraph Users <osg-users at lists.openscenegraph.org>
Sent: Friday, July 11, 2008 3:28:26 PM
Subject: Re: [osg-users] osgsimulation

Hi Xinu,

On Fri, Jul 11, 2008 at 8:14 PM, Xinyu Zhang <xycindy at yahoo.com> wrote:
> I tried with 2.4.0 and got a similar problem (see below).

I'm afraid I can't see what the problem is from the debug output.

Could you get a stack trace.

Also try running the viewer single threaded via:

   osgsimulation --SingleThreaded

Robert.
_______________________________________________
osg-users mailing list
osg-users at lists.openscenegraph.org
http://lists.openscenegraph.org/listinfo.cgi/osg-users-openscenegraph.org



      
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.openscenegraph.org/pipermail/osg-users-openscenegraph.org/attachments/20080713/da9bc009/attachment-0003.htm>


More information about the osg-users mailing list