[osg-users] Debug Errors on Windows Visual Studio 2003

Ümit Uzun umituzun84 at gmail.com
Thu Jul 10 02:36:51 PDT 2008


Hi All,

Thanks for reply. The reason is cmake version. I install the Cmake2.4.8
instead of CMake2.6 and the problem get solved.

Umit UZUN

2008/7/10 Nick Bryan <nick at streetlife.co.uk>:

> This is frustrating the hell out of me as well!  I think it is related to
> the settings given to cmake and the fact vs includes \debug\ or \release\ in
> the path which gives too much depth for the relative path to work.
>
> Ümit Uzun wrote:
>
>> Hi All,
>>
>> I am trying to debug osg2.4 source on VS2003 but it prompted me lots of
>> linker error like below.
>>
>> Output Window
>>
>>
>> Compiling...
>> PixelBufferWin32.cpp
>> GraphicsWindowWin32.cpp
>>
>> ViewerEventHandlers.cpp
>> ViewerBase.cpp
>> Viewer.cpp
>> View.cpp
>> Version.cpp
>> StatsHandler.cpp
>> Scene.cpp
>> Renderer.cpp
>> HelpHandler.cpp
>> CompositeViewer.cpp
>> Generating Code...
>> Linking...
>> LINK : fatal error LNK1104: cannot open file '..\..\lib\osgGAd.obj'
>>
>>
>>
>>
>> It give these fatal error for every namespace (osg; osgDB, osgUtil.....
>> etc). What is the reason of this problem? Any idea?
>> Thanks so much.
>>
>> Umit UZUN
>>
>>
>> ------------------------------------------------------------------------
>>
>> _______________________________________________
>> osg-users mailing list
>> osg-users at lists.openscenegraph.org
>> http://lists.openscenegraph.org/listinfo.cgi/osg-users-openscenegraph.org
>>
>>
> _______________________________________________
> osg-users mailing list
> osg-users at lists.openscenegraph.org
> http://lists.openscenegraph.org/listinfo.cgi/osg-users-openscenegraph.org
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.openscenegraph.org/pipermail/osg-users-openscenegraph.org/attachments/20080710/39a35ef8/attachment-0003.htm>


More information about the osg-users mailing list