[osg-users] Old Windows Binaries Problem.

Ümit Uzun umituzun84 at gmail.com
Thu Jul 10 01:28:18 PDT 2008


Hi Robert,

There was a only reason about fast integration my system on VS2003 so I try
to use created binary on osg2.0 but I can't success installation :( Now I
will try to install 2.4.
Thanks for reply.

Umit Uzun

2008/7/10 Robert Osfield <robert.osfield at gmail.com>:

> Hi Umit,
>
> I think this was a problem with Mike's binaries.
>
> Is there are reason why you can't use 2.4?
>
> Robert.
>
> On Thu, Jul 10, 2008 at 9:11 AM, Ümit Uzun <umituzun84 at gmail.com> wrote:
> > Hi All,
> >
> > I setup the osg2.0.0_vs71_setup_2007-06-19 version on my system but in
> > include folder there is no osgViewer folder. Is it normal? I download
> > 3rdPartyDependencies and osg2.0_vs71 but there is some problem about
> > osgViewer include folder. So when I compile my program on VS2003,
> debugger
> > alert me with 'fatal error C1083: Cannot open include file:
> > 'osgViewer/Viewer': No such file or directory ' messages.
> > Thanks so much.
> >
> > Umit Uzun
> >
> > _______________________________________________
> > osg-users mailing list
> > osg-users at lists.openscenegraph.org
> >
> http://lists.openscenegraph.org/listinfo.cgi/osg-users-openscenegraph.org
> >
> >
> _______________________________________________
> osg-users mailing list
> osg-users at lists.openscenegraph.org
> http://lists.openscenegraph.org/listinfo.cgi/osg-users-openscenegraph.org
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.openscenegraph.org/pipermail/osg-users-openscenegraph.org/attachments/20080710/d7d991c3/attachment-0003.htm>


More information about the osg-users mailing list