[osg-users] Testing of OSG and VPB SVN in prep for 2.5.3devreleasese

Eric Sokolowsky esok.osg at gmail.com
Wed Jul 2 10:58:22 PDT 2008


On Wed, Jul 2, 2008 at 11:42 AM, Robert Osfield <robert.osfield at gmail.com>
wrote:

> Hi Gerrick,
>
> I have never built VPB under OSX, and have to defer to developers that
> work under OSX for fixes/direction on that platforms.  What I have
> done is to try and mirror some of the changes that have being going
> into to core OSG to help with the OSX build side, but I don't have any
> first hand experience of testing it yet.
>
> I do have an G4 on loan, so I do plan to get this machine setup and
> test builds against it.  I will still need direction on OSX issues,
> though, as I'm no expert on this platform.


This has been fixed in the OSG hierarchy in CMakeModules/OsgMacroUtils.cmake
by replacing:

INSTALL(TARGETS ${TARGET_TARGETNAME} RUNTIME DESTINATION
share/OpenSceneGraph/bin)

with:

IF(APPLE)
  INSTALL(TARGETS ${TARGET_TARGETNAME} RUNTIME DESTINATION
share/OpenSceneGraph/bin BUNDLE DESTINATION share/OpenSceneGraph/bin)
ELSE(APPLE)
  INSTALL(TARGETS ${TARGET_TARGETNAME} RUNTIME DESTINATION
share/OpenSceneGraph/bin)
ENDIF(APPLE)

You can also just use:
  cmake_policy(SET CMP0006 OLD)
but this just masks the warning without really fixing the problem.
-Eric


>
>
> Robert.
>
> On Wed, Jul 2, 2008 at 4:19 PM, Gerrick Bivins
> <gbivins at objectreservoir.com> wrote:
> > Hi All,
> > I thought I'd try to build VPB and I ran into this error (on MacOSX
> 10.5.3
> > with OSG svn):
> >
> > CMake Warning (dev) at CMakeModules/VpbMacroUtils.cmake:215 (INSTALL):
> >  Policy CMP0006 is not set: Installing MACOSX_BUNDLE targets requires a
> >  BUNDLE DESTINATION.  Run "cmake --help-policy CMP0006" for policy
> details.
> >  se the cmake_policy command to set the policy and suppress this warning.
> >  Call Stack (most recent call first):
> >   applications/osgdem/CMakeLists.txt:9 (SETUP_APPLICATION)
> >  This warning is for project developers.  Use -Wno-dev to suppress it.
> >
> >
> >  CMake Warning (dev) at CMakeModules/VpbMacroUtils.cmake:215 (INSTALL):
> >   Policy CMP0006 is not set: Installing MACOSX_BUNDLE targets requires a
> >   BUNDLE DESTINATION.  Run "cmake --help-policy CMP0006" for policy
> > details.
> >   Use the cmake_policy command to set the policy and suppress this
> warning.
> >  Call Stack (most recent call first):
> >   applications/vpbcache/CMakeLists.txt:9 (SETUP_APPLICATION)
> >  This warning is for project developers.  Use -Wno-dev to suppress it.
> >
> >
> >  CMake Warning (dev) at CMakeModules/VpbMacroUtils.cmake:215 (INSTALL):
> >   Policy CMP0006 is not set: Installing MACOSX_BUNDLE targets requires a
> >   BUNDLE DESTINATION.  Run "cmake --help-policy CMP0006" for policy
> > details.
> >   Use the cmake_policy command to set the policy and suppress this
> warning.
> >  Call Stack (most recent call first):
> >   applications/vpbsizes/CMakeLists.txt:9 (SETUP_APPLICATION)
> >  This warning is for project developers.  Use -Wno-dev to suppress it.
> >
> >
> >  CMake Warning (dev) at CMakeModules/VpbMacroUtils.cmake:215 (INSTALL):
> >   Policy CMP0006 is not set: Installing MACOSX_BUNDLE targets requires a
> >   BUNDLE DESTINATION.  Run "cmake --help-policy CMP0006" for policy
> > details.
> >   Use the cmake_policy command to set the policy and suppress this
> warning.
> >  Call Stack (most recent call first):
> >   applications/vpbmaster/CMakeLists.txt:9 (SETUP_APPLICATION)
> >  This warning is for project developers.  Use -Wno-dev to suppress it.
> >
> >
> > I have VPB_BUILD_APPLICATION_BUNDLES enabled...Turning that option off
> makes
> > the error go away. Is VPB not supposed to run as a bundled application?
> > biv
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> > CMake produced the following output
> >
> > CMake Version 2.6 - patch 0
> > Press [e] to exit help
> >
> >
> >
> >
> > On 7/2/08 7:51 AM, "Jean-Sébastien Guay" <
> jean-sebastien.guay at cm-labs.com>
> > wrote:
> >
> >> Hi Adrian,
> >>
> >>> osgshaders.exe
> >>> osgthirdpersonview.exe
> >>>
> >>> hangs on exit.
> >>
> >> I can't reproduce that hang. Any chance you could give a stack trace?
> >>
> >> J-S
> >
> > _______________________________________________
> > osg-users mailing list
> > osg-users at lists.openscenegraph.org
> >
> http://lists.openscenegraph.org/listinfo.cgi/osg-users-openscenegraph.org
> >
> _______________________________________________
> osg-users mailing list
> osg-users at lists.openscenegraph.org
> http://lists.openscenegraph.org/listinfo.cgi/osg-users-openscenegraph.org
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.openscenegraph.org/pipermail/osg-users-openscenegraph.org/attachments/20080702/8493866d/attachment-0003.htm>


More information about the osg-users mailing list