[osg-users] Testing of OSG and VPB SVN in prep for 2.5.3devreleasese

Adrian Egli OpenSceneGraph (3D) 3dhelp at gmail.com
Wed Jul 2 00:19:53 PDT 2008


Hi Robert,

OSG SVN on Windows Vista, VS8, NVidia Quatro 570M, Dual Core, builds and
runs fine.

osgshaders.exe
osgthirdpersonview.exe

hangs on exit.

other application runs without any restriction.

regards
adrian

2008/7/1 Robert Osfield <robert.osfield at gmail.com>:

> Hi Jason,
>
> On Tue, Jul 1, 2008 at 7:57 PM, Jason Daly <jdaly at ist.ucf.edu> wrote:
> > Just updated.  Now, if I don't do anything to the environment, it settles
> on
> > USE_MUTEX. This is an improvement (it previously didn't pick any method).
>
> Good to hear, thanks for the testing.
>
> > I still have to set CXXFLAGS="-march=i686" in the environment for it to
> pick
> > USE_GCC_BUILTINS.
>
> I'm afraid I don't know of any alternative to this for getting CMake
> to trigger a build for a different architecture.  Perhaps those more
> expert in CMake might have something to suggest, until then perhaps
> this is somthing to add to CMake wiki files on openscenegraph.org.
>
> Robert.
> _______________________________________________
> osg-users mailing list
> osg-users at lists.openscenegraph.org
> http://lists.openscenegraph.org/listinfo.cgi/osg-users-openscenegraph.org
>



-- 
********************************************
Adrian Egli
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.openscenegraph.org/pipermail/osg-users-openscenegraph.org/attachments/20080702/deba806d/attachment-0003.htm>


More information about the osg-users mailing list