[osg-users] debug libraries in windows

Robert Osfield robert.osfield at gmail.com
Wed Sep 19 10:17:09 PDT 2007


W.r.t objects going AWOL, double check the drawImplementation()
parameter type as this changed in 2.x

On 9/19/07, Andy Skinner <Andy.Skinner at mathworks.com> wrote:
> I've lost track--should windows debug libraries have d appended, like
> osg22-osgd.dll?  What about lib files?
>
> Somewhere as I went from OSG 1.2 to 2.*, we lost some of our text
> objects (we're using our own class).  (Not all, oddly.)  It looks like
> they might be culled out, and I thought the problem was going to be
> small feature culling.  (Our bounds aren't right, and have two points
> for corners.)  But we're still turning that off, and it used to work.
>
> If I change the computeBound() method to alter one of the points a bit,
> it works.  So it does seem like a culling issue, but I haven't figure
> out what to do with it.  As I said, we've turned off small feature
> culling.  I tried making a cull callback which returns false.  (False
> means don't cull, right?)  The cull callback is called, but
> drawImplementation is not.
>
> So I'd like to debug a bit, but I'm not getting any symbols.  I want to
> make sure I'm building the library correctly, and my filenames don't
> have "d" appended to them.  Should they?
>
> Any help about what might have changed so that our text doesn't show, or
> about whether I'm getting a debug build, would be appreciated.
>
> CMakeCache.txt shows:
> CMAKE_BUILD_TYPE:STRING=Debug
>
> andy
>
> _______________________________________________
> osg-users mailing list
> osg-users at lists.openscenegraph.org
> http://lists.openscenegraph.org/listinfo.cgi/osg-users-openscenegraph.org
>



More information about the osg-users mailing list