[osg-users] TextureRectangle PBO behavior

Robert Osfield robert.osfield at gmail.com
Wed Sep 19 01:28:44 PDT 2007


Hi Andy,

Could you try out the SVN or 2.1.11 version of the OSG as this
contains a bug fix to Image that affect video updating.

Robert.

On 9/18/07, Andy Somerville <andy.somerville at appliedperception.com> wrote:
> Hey,
>
>       I just recently retested part of my application, which uses
> osg::TextureRectangle and osg::ImageStream to display video, after
> having upgraded to 2.0, and Ive run into issues. I got past the update
> failure bug after seeing this post:
>
> http://groups.google.com/group/osg-users/browse_thread/thread/edd6d30fa1ef13f/bce9f6b9365d3407?lnk=gst&q=pbo&rnum=1#bce9f6b9365d3407
>
> but I have also noticed really slow framerates/high cpu usage where I
> didnt before. It is behaving the way it did before I switched to to
> TextureRectangle (and thus PBOs), so Im thinking that perhaps it is not
> using PBOs after the upgrade.
>
> When I turn up the notify level to INFO I see a report which indicates
> (as glxinfo does) that TextureRectangles and PBOs are supported, so I
> cant figure out why it is so slow.
>
> Is there any other way to confirm that TextureRectangle is using PBOs,
> or is this perhaps a known issue? Any Ideas ?
>
> OpenGL renderer string: GeForce FX 5500/AGP/SSE2
> OpenGL version string:   2.1.0 NVIDIA 96.31
>
>
>        Thanks,
>        Andy
> _______________________________________________
> osg-users mailing list
> osg-users at lists.openscenegraph.org
> http://lists.openscenegraph.org/listinfo.cgi/osg-users-openscenegraph.org
>



More information about the osg-users mailing list