[osg-users] Could not load models

hemanth korrapati hemanthkorrapati at gmail.com
Tue Oct 16 05:24:31 PDT 2007


I added "/usr/lib/osgPlugins" to my LD_LIBRARY_PATH variable.
But it still gives the same error

On 10/16/07, santosh <santosh at darshan3d.com> wrote:
>
>
> Hi Hemant
>
> These warning are because of linking has not done.
> If you are working on linux you should set the library path
> (LD_LIBRARY_PATH) to the osgPlugins directory
>
>
> -----------------------
> Santosh
>
>
> hemanth korrapati wrote:
>
> > hi
> >
> > I have installed OpenSceneGraph-2.0.
> > I got the following error while trying to run a program:
> >
> >
> ---------------------------------------------------------------------------------------------
> > Warning: Could not find plugin to read objects from file
> > "t72-tank_des.flt".
> > Warning: Could not find plugin to read objects from file "JoeDirt.flt".
> > Couldn't load models, quitting.
> >
> ---------------------------------------------------------------------------------------------
> >
> >
> >
> > Why did this happen ?
> >
> > Thanks in advance
> >
> >
> >------------------------------------------------------------------------
> >
> >_______________________________________________
> >osg-users mailing list
> >osg-users at lists.openscenegraph.org
> >http://lists.openscenegraph.org/listinfo.cgi/osg-users-openscenegraph.org
> >
> >
>
> _______________________________________________
> osg-users mailing list
> osg-users at lists.openscenegraph.org
> http://lists.openscenegraph.org/listinfo.cgi/osg-users-openscenegraph.org
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.openscenegraph.org/pipermail/osg-users-openscenegraph.org/attachments/20071016/51cdcf81/attachment-0003.htm>


More information about the osg-users mailing list