[osg-users] osg2.2 and TemplateIndexArray

Poirier, Guillaume Guillaume.Poirier at nrc-cnrc.gc.ca
Fri Oct 12 08:39:36 PDT 2007


Thanks David, I just realized one of my loader plugin was compiled with old
headers and was making things jazzy... Looking forward to use version 2.2 !


bill

-----Original Message-----
From: osg-users-bounces at lists.openscenegraph.org on behalf of David Callu
Sent: Fri 10/12/2007 4:36 AM
To: OpenSceneGraph Users
Subject: Re: [osg-users] osg2.2 and TemplateIndexArray
 
Hi Guillaume

This look like a use of library with different version
Have you rebuild and reinstall OSG before run your test.

David


2007/10/11, Poirier, Guillaume <Guillaume.Poirier at nrc-cnrc.gc.ca>:
>
>
> Hello !
>
> I just downloaded version 2.2 and switched. The only modification I've
> made
> to my code that was working was to upgrade from SimpleViewerQT to
> ViewerQT, following the
> example. Since I upgraded I keep getting run-time errors in
> 0x00002b78c03ff596 in osg::TemplateIndexArray<unsigned int,
> (osg::Array::Type)6, 1, 5125>::index () from
> /usr/local/lib64/libosgUtil.so.25
>
> Anyone has an idea ?
>
>
> cheers,
>
>
> bill
>
> _______________________________________________
> osg-users mailing list
> osg-users at lists.openscenegraph.org
> http://lists.openscenegraph.org/listinfo.cgi/osg-users-openscenegraph.org
>
>

-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: not available
Type: application/ms-tnef
Size: 3310 bytes
Desc: not available
URL: <http://lists.openscenegraph.org/pipermail/osg-users-openscenegraph.org/attachments/20071012/62b42997/attachment-0003.bin>


More information about the osg-users mailing list