[osg-users] osgViewer::CompositeViewer using slave camera

filip.holm at kongsberg.com filip.holm at kongsberg.com
Wed Oct 3 02:00:03 PDT 2007


I'm using osg 2.1.11 on WinXP with VS2005

Filip

> -----Original Message-----
> From: osg-users-bounces at lists.openscenegraph.org
> [mailto:osg-users-bounces at lists.openscenegraph.org] On Behalf
> Of Robert Osfield
> Sent: 3. oktober 2007 10:56
> To: OpenSceneGraph Users
> Subject: Re: [osg-users] osgViewer::CompositeViewer using slave camera
>
> Hi Filip,
>
> Which version of the OSG are you working with ?
>
> On 10/3/07, filip.holm at kongsberg.com <filip.holm at kongsberg.com> wrote:
> > Hi All,
> >
> > Has anyone tried to get slave cameras to render the master
> scenedata with CompositeViewer?
> > Using the Viewer it works perfect, but trying the same
> approach with CompositeViewer just shows a blank buffer.
> > I have attached a modified osgcompositeviewer example where
> the -4 argument shows the problem.
> >
> > Any hints to what I'm doing wrong or where to start
> debugging is much
> > appreciated.(osgViewer::View:addSlave() seems to be doing the right
> > thing)
> >
> > Thanks in advance,
> > Filip
> >
> > _______________________________________________
> > osg-users mailing list
> > osg-users at lists.openscenegraph.org
> >
> http://lists.openscenegraph.org/listinfo.cgi/osg-users-openscenegraph.
> > org
> >
> >
> >
> _______________________________________________
> osg-users mailing list
> osg-users at lists.openscenegraph.org
> http://lists.openscenegraph.org/listinfo.cgi/osg-users-opensce
> negraph.org
>



More information about the osg-users mailing list